Tilmeld dig Nyt om høringer fra Midttrafik


Nyhedsbrevet ”Nyt om høringer fra Midttrafik” opdaterer dig på den nyeste information fra Midttrafik om høringer af køreplaner i de 18 kommuner i Region Midtjylland samt høringer der vedrører den regionale trafik.

Du vil blive informeret om høringerne en-to gange årligt. Vi gennemfører en fast årlige høring, som finder sted i januar, imens den lokale høring foregår på forskellige tidspunkter af året.

I henhold til vores privatlivspolitik videregiver vi ikke dine oplysninger, og du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke længere ønsker at få information om høringer fra Midttrafik.

Få nyt om høringer fra Midttrafik

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, oplyser du navn, mailadresse, firma/kommune samt din stilling. Oplysningerne benyttes til at udsende nyhedsbreve. Det er op til dig, om du udfylder felterne 'Firma/Kommune' og 'Stilling'. Vi videregiver ikke dine oplysninger, og du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet via linket 'Afmeld nyhedsbrev', som du finder nederst i nyhedsbrevet. Hvis du afmelder nyhedsbrevet, sletter vi dine personoplysninger. Læs mere om dine rettigheder i vores privatlivspolitik