Midttrafiks Online Testpanel

Det er vigtigt for os at have vores kunder med, når vi udvikler digitale løsninger. Derfor har vi lavet Midttrafiks Online Testpanel, hvor du også har mulighed for at deltage. 

Læs mere herunder, og meld dig som deltager, hvis det er noget for dig.

headline here
Hvad er Midttrafiks Online Testpanel?

Midttrafiks Online Testpanel er en facebookgruppe, hvor deltagerne får adgang til at teste og give feedback til prototyper af Midttrafik app og Midttrafik live app.

Vi vil desuden dele ideer og oplæg til nyt design og nye funktioner med gruppen, som deltagerne kan kommentere på.

På den måde sikrer vi, at vi får inspiration og input fra de kunder, der bruger vores produkter til daglig. Derfor vil vi naturligvis også gerne høre om dine ideer og ønsker til vores apps. 

Gruppen administreres af projektledere hos Midttrafik.

headline here
Hvem kan deltage?

For at deltage skal du:

  • Være fyldt 18 år
  • Rejse med Midttrafik flere gange om ugen
  • Bruge Midttrafik app og/eller Midttrafik live app flere gange om ugen

Det er ikke en forudsætning, at du har særligt kendskab til IT. 

headline here
Hvad får jeg ud af det som deltager?

Lad os starte med at slå fast, at det ikke er noget du bliver rig af. Du skal melde dig som deltager, fordi du synes, det lyder sjovt og spændende at få mulighed at påvirke udviklingen af to apps, der bruges af mange tusinde mennesker hver eneste dag. Du vil også få lov at hente nye versioner af vores apps, før de kommer på markedet. 

Som en lille bonus, kvitterer vi for aktiv deltagelse med et gavekort til Nordisk Film Biografer på 200 kr.

headline here
Hvad forventes af deltagerne?

Man er medlem af Testpanelet i et år. I denne periode forventer vi, at man som medlem er aktiv - fx ved at installere og give input til nye prototyper af vores apps og ved at kommentere de oplæg, vi kommer med i gruppen. Efter et år, går pladsen videre til en ny kunde, så vi kan få nye input. 

headline here
Vilkår for deltagelse

Opbevaring og anvendelse af data: 
Testpanelet er en lukket facebookgruppe. Som altid, når du færdes på Facebook, at der mulighed for, at Facebook bruger dine oplysninger til at målrette markedsføring til dig. Det gælder også, når du anvender denne gruppe.
Midttrafik opbevarer ikke oplysninger om gruppens deltagere andre steder end i gruppen. Hvis input og ideer fra gruppen opbevares uden for gruppen, vil persondata blive fjernet først. Ved udtrædelse af gruppen slettes deltagernes opslag og kommentarer i gruppen.
Midttrafik forbeholde sig retten til frit og uden vederlag at anvende alle ideer og input, der deles i gruppen.

Ikke alle ønsker og ideer gennemføres
Vi sætter stor pris på alle de input, vi får i Testpanelet, men når vi udvikler, er der mange hensyn at tage - og langt fra alle ønsker eller ideer, vi modtager, kan eller vil blive ført ud i livet. Det er ikke sikkert, administratorerne altid har tid eller mulighed for at begrunde fravalget af ideer eller ønsker.

Varighed og rammer for deltagelse
Man er medlem i 12 måneder. I denne periode forventer vi, at man som medlem er aktiv - fx ved at installere og give input til nye prototyper af vores apps og ved at kommentere de oplæg, vi kommer med i gruppen. Efter 12 måneder går pladsen videre til en ny, så vi får nye input.

Gave for deltagelse
Vi kvitterer for en aktiv indsats med et gavekort til Nordisk Film Biografer på 200 kr. 

Udtrædelse/eksklusion
Vi forbeholder os retten til at ekskludere medlemmer før de 12 måneder, hvis vilkår for deltagelse overtrædes, eller hvis et medlem er (meget) inaktivt. Gruppens medlemmer kan altid frit forlade gruppen. Sker dette, før der er gået 12 måneder, vil man dog ikke modtage et gavekort.

Ikke kundeservice
Gruppen bruges til sparring omkring udvikling og er ikke et sted, man kan få svar på spørgsmål om busser og køreplaner eller andre emner, der normalt skal stilles til vores Kundeservice.

Regler for deling af indhold
Som medlem i gruppen vil du blandt andet få adgang til testversioner af vores apps og oplæg til nye produkter og nyt design. Det er vigtigt, at du ikke deler de ting, vi lægger op i gruppen med andre. Overtrædelse heraf kan føre til udelukkelse fra gruppen.

Kritisk, konstruktiv og konkret feedback
Det er naturligvis helt ok, at deltagerne er kritiske over for vores produkter og forslag - det er faktisk derfor, vi har lavet gruppen! For at vi kan bruge input fra gruppen til at gøre tingene bedre, er det dog vigtigt, at kritikken er konstruktiv og konkret. Så fortæl både, hvad der er godt og skidt og ikke mindst hvorfor.

Er du interesseret, så udfyld formularen: 


Mærke og model
Læs under punktet 'Vilkår for deltagelse' ovenfor.