Pendlertjek: Oplysninger om vores specifikke behandlinger af dine persondata

Læs mere om dine rettigheder i den generelle privatlivspolitik: https://www.midttrafik.dk/kundeservice/privatlivspolitik/ Uddybning
Hvornår og hvordan indhenter vi dine oplysninger? Vi bruger de oplysninger, som du selv giver os ved indtastning i Pendlertjek og samtidig indhenter vi din IP-adresse, når du benytter Pendlertjek.
Hvilke typer af oplysninger behandler vi om dig? Oplysningerne omfatter de adresser du angiver som til- og fra-adresse, tidspunkt for transport, email-adresse, biltype, antal pendlerdage hver uge samt din mac- og IP-adresse.
Hvad bruger vi oplysningerne til? De indsamlede oplysninger bruges til, at Pendlertjek kan hjælpe dig med at vælge den transportform som bedst kan svare sig for dig ift. økonomi, tidsforbrug, CO2-udledning og kalorieforbrænding.
Hvad er retsgrundlaget? Behandlingen er omfattet af databeskyttelsesforordningen, herunder særligt databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e
Er der andre modtagere af dine oplysninger? Nej
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger? Vi opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt til de formål der er beskrevet.