ChaufførNet: Oplysninger om vores specifikke behandlinger af dine persondata

. .
Hvornår og hvordan indhenter vi dine oplysninger? Midttrafik behandler de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med oprettelse af en profil på ChaufførNet, og når du bruger quiz- og spørgsmålsmodulerne på ChaufførNet.
Hvilke typer af oplysninger behandler vi om dig? Midttrafik behandler oplysninger om dit navn, fødselsdato, e-mail, telefonnummer, dit busselskab, evt. dit profilbillede samt de spørgsmål/kommentarer du evt. har indsendt til Midttrafik via ChaufførNet. Midttrafik behandler desuden oplysninger om din quizaktivitet og -resultater.
Hvad bruger vi oplysningerne til? Midttrafik bruger dine oplysninger til forbedring af Midttrafiks kunde- og chaufførvendte produkter samt til at vedligeholde og forbedre din viden på relevante områder. Vi bruger også dine oplysninger til at sende nyhedsbreve til dig, hvis du har tilmeldt dig disse.
Hvad er retsgrundlaget? Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).
Er der andre modtagere af dine oplysninger? Midttrafik videregiver ikke dine oplysninger. Du skal dog være opmærksom på, at alle interesserede kan oprette en profil på ChaufførNet og dermed få adgang til oplysninger om dit navn, busselskab samt dine eventuelle spørgsmål/kommentarer på ChaufførNet.
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger? Midttrafik anonymiserer dine spørgsmål/svar på ChaufførNet efter 18 måneder. Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke ved at slette din brugerprofil på ChaufførNet, hvorved alle dine data slettes og dine spørgsmål/svar anonymiseres.

Læs mere om Midttrafiks formål med denne behandling, dine rettigheder som registreret og muligheden for at kontakte Midttrafiks DPO i vores generelle privatlivspolitik.