ChaufførNet: Oplysninger om vores specifikke behandlinger af dine persondata

. .
Hvornår og hvordan indhenter vi dine oplysninger? Vi bruger kun de oplysninger, som du selv giver os ved indtastning i forbindelse med oprettelse af en profil eller ved henvendelse til Midttrafik.
Hvilke typer af oplysninger behandler vi om dig? Oplysningerne omfatter navn, fødselsdato, e-mail, telefonnummer, køn, evt. billede, dit busselskaber samt de spørgsmål/svar du evt. har indsendt til Midttrafik via ChaufførNet.
Hvad bruger vi oplysningerne til? Vi behandler dine oplysninger til forbedring af Midttrafiks kunde- og chaufførvendte produkter. Vi bruger desuden dine oplysninger til at administrere dig som bruger og sende nyhedsbreve til dig , hvis du har tilmeldt dig til at modtage disse.
Hvad er retsgrundlaget? Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a om samtykke.
Er der andre modtagere af dine oplysninger? Nej, men alle interesserede kan oprette en profil på ChaufførNet og dermed få adgang til dine oplysninger.
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger? Vi opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt til de formål der er beskrevet. Du kan til enhver tid slette din konto og dermed trække dit samtykke tilbage , hvorefter vi vil slette din bruger på ChaufførNet.

Læs mere om Midttrafiks formål med denne behandling, dine rettigheder som registreret og muligheden for at kontakte Midttrafiks DPO i vores generelle privatlivspolitik.