Nyhedsbreve - tilmelding og udsendelse: Oplysninger om vores specifikke behandlinger af dine persondata

Læs mere om dine rettigheder i den generelle privatlivspolitik: https://www.midttrafik.dk/kundeservice/privatlivspolitik/ Uddybning
Hvornår og hvordan indhenter vi dine oplysninger? Når du tilmelder dig nyhedsbreve hos Midttrafik, registrerer du dine oplysninger i tilmeldingsformularen på vores hjemmeside.
Hvilke typer af oplysninger behandler vi om dig? Vi behandler dit fulde navn samt din mailadresse. Når du modtager et nyhedsbrev, registrerer vi om du åbner det og hvilke klik du eventuelt foretager i nyhedsbrevet.
Hvad bruger vi oplysningerne til? De indsamlede oplysninger bruges til at administrere regelmæssig udsendelse af nyhedsbreve om Midttrafik samt til statistiske formål.
Hvad er retsgrundlaget? Behandlingen er omfattet af databeskyttelsesforordningen, herunder databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke). Hvis du har givet samtykke til at modtage Midttrafiks nyhedsbreve, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os direkte pr. telefon.
Er der andre modtagere af dine oplysninger? Nej.
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger? Vi opbevarer dine oplysninger indtil du meddeler os, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og derfor trækker dit samtykke tilbage ved at kontakte os direkte pr. telefon, eller hvis du i løbet af de seneste 24 måneder ikke har åbnet vores nyhedsbrev.

Læs mere om Midttrafiks formål med denne behandling, dine rettigheder som registreret og muligheden for at kontakte Midttrafiks DPO i vores generelle privatlivspolitik.