Pensionister tilbydes fri rejse som kompensation

Opdateret 14. april 2020

Har du et pensionistkort fra Midttrafik, som du ikke bruger, fordi myndighederne opfordrer ældre til at undgå kollektiv trafik for at minimere risikoen for smitte med covid-19, tilbyder vi dig 30 dages fri rejse på dit nuværende kort, når den kollektive trafik vender tilbage til normale tilstande og Midttrafik Kundecenter åbner igen 18. maj 2020.

Pensionistkortet skal blot være udløbet i perioden fra 13. marts 2020 og frem til, at Midttrafik Kundecenter åbner igen 18. maj 2020. Fra den dag kan du benytte dit nuværende kort i 30 dage.

Ønsker du fortsat at rejse med kollektiv trafik, og har du et pensionistkort, der udløber i perioden 13. marts – 10. maj 2020, kan du også rejse gratis videre på kortet, indtil du kan forny det på Midttrafik Kundecenter fra 18. maj 2020.  

Baggrunden for de frie rejsedage er regeringens beslutning om at forlænge nedlukningen af Danmark til efter påske, der er blevet yderligere forlænget til 10. maj 2020. I samme periode opfordrer myndighederne de ældre til at undgå kollektiv trafik for at minimere risikoen for smitte med covid-19. Det efterlader mange af vores kunder i en situation, hvor de ikke har glæde af deres nuværende kort.  

Refusion

Du kan også vælge at få dit pensionistkort refunderet efter de gældende regler for refusion, hvis du ønsker det. 

Midttrafik forventer stor travlhed, og opfordrer kunderne til at have tålmodighed med en eventuel refusion, hvor der i nogle tilfælde forventes at kunne gå op til tre måneder, før kunden har pengene overført til sin NemKonto.

Det er fortsat muligt at ringe til Midttrafik Kundecenter på 70 210 230, og få vejledning om billetter, køreplaner m.m., inden for normal åbningstid. Ventesalen holder også fortsat åbent.