29. august 2023

RejseBillet - en ny billetapp til hele Danmark

RejseBillet er en ny app til køb af enkeltbilletter og pendlerkort på tværs af hele Danmark, som kan bruges i bus, tog, metro og letbane.

Rejsekort & Rejseplan A/S lancerer nu appen RejseBillet. Appen skal gøre rejsen lettere for kunder på tværs af bus, tog, metro og letbane i hele Danmark.

RejseBillet giver dig mulighed for at købe en billet direkte på telefonen uden at skulle bekymre dig om den gælder til toget i Nordjylland, Letbanen i Aarhus eller bussen i København. 

Det er Rejsekort & Rejseplan A/S som står bag RejseBillet. 

RejseBillet kan hentes i både App Store og Google Play.

Fakta om RejseBillet

  • RejseBillet erstatter ikke Rejsekort, men giver mere fleksibilitet for rejsende i hele Danmark.
  • Med RejseBillet betales rejsen på forhånd, i modsætning til Rejsekort, hvor billetprisen betales efter endt rejse.
  • Du kan købe enkeltbilletter (fra/til og zonebilletter) og to typer pendlerkort nemlig det almindelige pendlerkort på minimum 30 dage og Pendler20, som gælder på 20 valgfrie dage indenfor en periode på 60 dage. Derudover kan der på Sjælland og øerne købes tillægszoner til pendlerkort, DSB 1’ tillæg samt metro cykelbilletter.
  • I næste version af appen bliver det også muligt at få trafikinformation om den rejse, du har købt billet til, købe ungdomskort samt købe eventbilletter der eksempelvis kan dække rejsen til og indgang til et museum.
  • Læs mere om RejseBillet og få vejledning i at købe billetter

Om Rejsekort & Rejseplan A/S

Rejsekort & Rejseplan A/S ejes af otte trafikvirksomheder i Danmark og står for udvikling og drift af Rejsekort, Rejseplanen og nu også RejseBillet.

I 2022 blev Rejsekortet brugt på mere end 167 mio. rejser, mens der dagligt var omkring 1,4 millioner søgninger på Rejseplanen.

RejseBillet er Rejsekort og Rejseplan A/S første skridt mod en efterspurgt digitalisering af billetkøb på tværs Danmark og transportformer. I de kommende år bliver de næste digitale skridt en fuld digitalisering af Rejsekortet, samt et alternativ til de rejsende, som ikke ønsker at bruge apps eller gerne vil være anonyme.