Salg af Letbanekort starter ved åbning mod Grenaa

Når Letbanen åbner for kørsel mod Grenaa 30. april 2019, åbner Midttrafik app for salget af Letbanekortet. 

Med Letbanekortet kan du rejse frit med både Letbanen og Midttrafiks busser langs hele letbanestrækningen i 30 dage for 800 kr. Letbanekortet er ikke gyldigt til togkørsel med Arriva og DSB. Prisen for pensionister er 600 kr. og for børn 400 kr. 

Letbanekortet er et særtilbud til dig, der rejser langt på letbanestrækningen. Det kan kun købes i Midttrafik app fra 30. april og frem til 30. juni 2019. Du kan købe Letbanekort til 30 dage ad gangen og sidst mulige købsdato er 30. juni 2019.

Skal du forny dit pendlerkort på Midttrafik app nu?
Pendler du mindst 5 zoner på letbanestrækningen i dag og skal du forny dit pendlerkort på Midttrafik app inden åbningsdagen, vil du fortsat kunne have glæde af Letbanekortet i hele tilbudsperioden.

Du skal blot forny dit pendlerkort i Midttrafik App. Når Letbanekortet sættes til salg, kan du købe dette, og få refunderet restværdien af dit gyldige pendlerkort i Midttrafik App.

Sådan får du dit pendlerkort refunderet:

  • Skriv til os via kontaktformularen
  • Skriv, at du ønsker refusion af pendlerkort, da du har købt Letbanekortet.
  • Udfyld venligst adresse, så vi kan finde dig i CPR-registret. Pengene udbetales til din NemKonto. Du kan påregne 1-4 ugers ekspeditionstid.