Billetautomater i Aarhus bybusser

Aarhus Kommune har besluttet, at billetautomaterne i Aarhus bybusser skal fjernes ved udgangen af 2023. Det skyldes bl.a., at automaterne er slidte og dyre at vedligeholde, og samtidig er salget af kontantbilletter faldet meget de seneste år. Læs mere om baggrunden her

Det betyder, at du fra 1. november 2023 ikke kan købe en billet med kontanter i bussen, og du skal derfor købe din billet på en anden måde.

Vi anbefaler følgende billetmuligheder:

headline here
Rejsekort med tank-op-aftale

Du har altid en billet ved hånden og får automatisk den rabat, du skal have. Du kan bruge rejsekort til busser, letbane, tog, lokalbaner og metro i hele Danmark.

Har du et betalingskort, er det lettest at få en tank-op-aftale. Så er du sikker på, at der altid er penge på dit rejsekort, når du skal bruge det.

Læs mere om rejsekort

headline here
Pensionistkort (papkort)

Hvis du er +67 år, førtids- eller seniorpensionist, kan du købe et pensionistkort til Midttrafiks busser og Letbanen i Aarhus Kommune. Kortet kan ikke bruges i DSB og GoCollective tog.

Kortet kan købes på Midttrafik webshop eller hos Midttrafik Kundeservice på Aarhus Rutebilstation. Hos Midttrafik Kundeservice har du mulighed for at købe kortet med kontanter.

Læs mere om pensionistkort

headline here
Midttrafik app

I Midttrafik app kan du fx købe enkeltbilletter og klippekort. 

Læs mere om Midttrafik app

headline here
Midttrafik webshop

I Midttrafik webshop kan du bl.a. købe enkeltbilletter.

Du har mulighed for at købe og printe din billet hjemmefra. Du kan også vise pdf-billetten direkte på din mobil. 

Læs mere om Midttrafik webshop

Se alle billetmuligheder

Pensionister får 25 % rabat på bl.a. Rejsekort og klippekort.

Særlig hjælp til ikke-digitale kunder

Du kan ringe til Midttrafik Kundeservice på tlf. 70 210 230 eller besøge os på Rutebilstationen i Aarhus, hvor du kan få hjælp og vejledning.