Flextrafik

Rejsebestemmelser


Adresse til adresse ved kantstenen
Du bliver hentet ved og kørt til kantstenen (eller hvor en almindelig taxi ville holde) på den adresse, du bestiller turen fra og til. Er du gangbesværet, hjælper chaufføren gerne med ind- og udstigning i bilen samt fastspænding af eventuelle hjælpemidler, men du skal selv kunne komme fra din hoveddør og hen til bilen.

Hvilken tid skal du være "fremme" eller "afhentes"?
Når du bestiller din rejse, er der to muligheder: 

1. Du kan bestille rejsen til den tid, du senest skal være fremme. Det er vigtigt at oplyse, når du skal til vigtige be­givenheder med et fast mødetidspunkt.

2. Du kan bestille rejsen til den tid, du vil afhentes. Her kan Midttrafik dog ikke love præcist, hvornår du er fremme på an­komstadressen. Du vil blive tilbudt et afhentningstidspunkt -15/+45 min. i forhold til det ønskede afrejsetidspunkt.

Du får ved bestilling besked om, hvornår bilen henter dig. Det er vigtigt, at du er klar til den aftalte tid.

Bagage
Det er gratis at medbringe bagage, men vejer bagagen over 11 kg, skal du selv kunne løfte bagagen ind/ud af bilen. Husk at oplyse dette ved bestillingen. Ønsker du at medbringe mere end 1 stk. bagage, skal du oplyse det ved bestillingen. Der betales samme pris for ekstra bagage, som der betales for en medrejsende gæst.

Barnevogn og autostole
Du skal selv medbringe en autostol eller selepude til dit barn (under 135 cm), så barnet kan spændes forsvarligt fast under kørslen. Hvis du medbringer barnevogn eller klapvogn, skal dette oplyses ved bestilling. Barnevogn og klapvogn skal kunne klappes sammen.

Betaling
Hvis turen er bestilt online eller via app, betales turen med betalingskort ved bestilling, og så skal du ikke have kontanter med i bilen. Bestiller du via telefon, skal turen betales med kontanter og lige penge til chaufføren ved turens start. Betalingskort og andre billettyper (fx periodekort, Midttrafik app og rejsekort) kan ikke benyttes i bilerne.

Dyr
Små dyr i tasker/transportkasser må medbringes, hvis de ikke optager en plads i bilen. Service- og førerhund medtages.

Færgeoverfart
Øer med kollektiv trafik:
Samsø: Du forlader bilen ved færgen, og overfart sker for egen regning og egen hjælp.
Fur, Venø: Du bliver siddende i bilen, og kommunen betaler for overfarten.

Øer uden kollektiv trafik:
Fx Tunø, Endelave, Anholt og Hjarnø: Du køres til færgen og skal selv sørge for videre transport. 

Grupperejser
Der kan bestilles kørsel til maks. 5 personer med Flextur. En person betaler fuld takst, efterfølgende op til 4 medrejsende betaler 50 %.

Det er ikke muligt, at bestille en grupperejse med Flextur. Er der 6 personer eller derover, som ønsker afhentning fra/til samme adresse, så skal turene bestilles enkeltvis med op til 5 personer v. hver bestilling.

Midttrafik kan ikke give garanti for, at afhentning/afleveringstidspunkterne ved bestillinger, hvor der benyttes flere vogne bliver identiske.

Hjælpemidler
Vi medtager gerne hjælpemidler, fx rollatorer, manuelle og elektriske kørestole. Dog kan du ikke bestille en høj vogn, med mindre du er siddende i kørestol under transporten. Vi tager højest 2 kørestole eller 2 hjælpemidler med pr. tur. Det første hjælpemiddel er gratis, for det efterfølgende betales gæstepris.
Vi kan af sikkerhedsmæssige grunde ikke medtage benzindrevene crossere.

Cookiepolitik
Facebook tab
Google+